kooiker's keus

kooiker's keus
boerenswalmen | fijne neus

zondag 21 december 2014

wat plaatjes en een praatje: op de Kerst aan fanmail//

Mark Zuckerberg, founder and CEO of Facebook
Mark Zuckerberg,
founder and CEO
of Facebook
 (Photo credit: Wikipedia)
een album van Kizoa - 
bijeengecollectioneerd [van Facebook] 

**Kizoa is een site met een van oorsprong Franse productie om voor zover ik dat behappen kon bij voorbeeld video's en/of collages mee samen te stellen//

de Keizer

Vrouwe Minerva - stedemaagd

de boodschapper kijkt naar rechts



Meestal gaat het bij een directie, voor een kunstproductie of voor het gaande houden van een bedrijf of iets dergelijks, maar om een kleine groep mensen die elkaar goed kennen en feilloos op elkaar zijn ingespeeld, bij de minder hoge echelons noem je dat dan een teamverband.



Het personeel van zo'n bedrijf of de medewerkers aan een productie vinden het heel belangrijk dat de directie ongestoord zijn gang kan gaan en zal er niet heel nauwlettend op toezien dat er geen foutje wordt gemaakt, vaak is het dan 'lachen'. Voor de directie is het op haar beurt belangrijk dat het personeel en de medewerkers vertrouwen hebben in hun werkwijze.
Vooral bij deze eindejaarsdrukte wordt veel van zo'n directieteam gevergd, en niet voor ieder van de leden behoort een vredige kerst één, twee, drie tot de mogelijkheden.
Wij kunnen daarvan leren dat vrede wel een eigen plaats mag verdienen in de loop van zo'n feestelijkheid, maar nooit een absolute status quo kan inhouden.
Wij helpen het lezerspubliek eraan herinneren dat maar al te dikwijls gekrakeel en onmin is ontstaan bij grote feestelijke bijeenkomsten, ook mythologisch gezien is dat een feitelijkheid waar niemand omheen kan.

Het behoort tot de taken van de directie erop toe te zien dat deze zaken en nog andere bijkomstigheden niet uit de hand lopen, en dat de onvermijdelijke onenigheden welke nu eenmaal sommige ontmoetingen onverwachts met zich mee kunnen brengen een ordelijk verloop van afwikkelen verkrijgen. Daartegenover wordt van directiezijde gesteld, dit voor alle duidelijkheid, dat voor de fouragering, salariëring en verdere vergoedingen van de personeelsleden in strikte zin wordt gezorgd zoals dat altijd wel is gegaan uitzonderingsjaren daargelaten.

Wij, van het ATELIER OP 5, wensen alle lezers en lezeressen een vrolijke tijd toe//

Cl5 - zelfportret - studie - 20/12/'14





Geen opmerkingen:

Een reactie posten

met dank/tot je dienst/* logistertz